Catatan

Tunjukkan catatan dari April, 2016

Convocation Day

Imej
Assalamualaikum dan salam semua member2 blog ima.. lama gak ima tak update blog ima ni kan? Hehe.. al maklum la sekarang dah start busy dgn kerja dah.. ni pun try2 cari masa sesuai gak nak update blog ni.. huhu..
   Alhamdulilah.. 27/10/2015 yang lalu ima telah selamat berkonvo bersama kawan2 ima di Universiti Utara Malaysia (UUM).. Finally ima officially graduated from UUM.  Semua atas berkat doa mak & ayah termasuk kawan2 yang mengenali siapa ima. Thankz to all of you.. di sini ima nak share sikit gambar2 memory kitaorang preconvo, convo dan postconvo.. See? Banyak gila gambar kami ambik.. Excited la katakan.. Bak kata orang, belajar 3 tahun, gmbar pun kena la macam 3 tahun kan.. hahaha..
  Ok.. let's we start with gambar preconvo dulu ya. Time ni, ima & member2 kena p UUM untuk testing dgn ambik jubah.. kira dalam dua minggu before konvo macam tu la.. Alang-alang dah datang UUM ni, memang tak sah la kalau tak bergambar kan.. huhu.. Ha.. ni gambar preconvo kami.. ima shar…