Catatan

Tunjukkan catatan dari Mac, 2013

Dah ada yang punya ke?

Imej
Hye2...Dah lama ima x blogging kan?.. Alhamdulilah.. dah lebih satu tahun dah ima study kat UUM yg dah jadi macam rumah kedua ima ni..Tapi setiap kali tu la org asyik tanya ima.. Dah ada yang punya ke? xpun tnya dah jumpa yang berkenan ke?..Wait2.. Excuse me.. Guys.. Girlz.. ima masuk sini bukan nak cari pacar ke.. bf ke.. balak ke.. gewe ke.. cowok ke.. or whatever la kan.. Kenapa? Memang masuk U je kena cari semua tu ek??. Cinta kan akan datang nanti. Ada jodoh ada la.. InsyaAllah (Tapi kan.. kalo x cari x jumpa jugak kan..hahaha) apa2 pon.. Ima juz nak focus on my study je skrang ni.. Yg bab cintan cintun tu.. later2 la k.. Kalo ada rezeki bercinta dengan bdk2 UUM ni.. nak wat cmne kan.. dah jodoh.. ( ayat cliche) haha...


So next story ---> haha..actually x tau nak citer apa sebab x bley nak fikir skrg ni.. busy sgt la katakan ( bzy la sgt kan hihi) ...urm....I juz wanna sharing this..walau apa pon yg kita lakukan dlm dunia ni kita kena ingat 4 PERKARA..iaitu 2 perkara kita M…